Quo vadis – minne matka?

Takana on reilut kolmekymmentä vuotta työ- ja yrittäjäuraa. Mukaan mahtuu monenlaista, onnistumisiakin. Lakisääteiseen eläkeikään on kuitenkin vielä pitkä matka.

Reilut viisi vuotta olen seurannut kulurakennettani tarkkaan. Samalla intensiteetillä olen käynyt läpi sijoitussalkkujen tilannetta ja niistä saatavaa kassavirtaa. Nyt on aika ottaa seuraava askel ja irtautua työelämästä oppimaan uutta, matkustamaan, elämään.

Ystäviltä ja tutuilta on saatu monenlaista kommenttia. Miksi ihmeessä, sinullahan on hyvä työ? Miten aiot saada aikasi kulumaan? Sinä et kauan vapaaherrana viihdy. Miten saat rahasi riittämään?

Tässä blogissa seuraan matkan vaiheita. Onko Akilleen kantapää virikkeet ja oman ajan tehokas käyttö? Vai onko nurkan takana pörssiromahdus joka ajaa tuhlaajapojan nopeasti perinteisen sorvin ääreen?

Seuraava askel on selvä: lähden kuun lopussa Aix-en-Provenceen opiskelemaan ranskaa kahdeksi kuukaudeksi. Vinttihuoneisto vanhassa kaupungissa ja yli 30 asteen helteet odottavat. Samalla tulee taas seurattua ranskalaista elämänasennetta.

On y va!

4 kommenttia artikkeliin ”Quo vadis – minne matka?

  1. Kyllä sitä tekemistä riittää, en ollenkaan epäile etkö saisi päiviäsi täytettyä mielekkäällä tekemisellä. Nimimerkillä Kokemusta on!
    Enjoy it Matti! 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.